Naar hoofdinhoud gaan
Goedkeuring markeert de foto’s die voor levering zijn geselecteerd. Een foto zonder goedkeuring blijft gewoon niet goedgekeurd. De beoordelaar kan het project terugsturen voor aanpassingen of de beoordeling afronden.

Afzonderlijke foto’s goedkeuren

Open een album en selecteer een foto. Klik op Goedkeuren of gebruik P. Klik opnieuw op Goedkeuren om de goedkeuring in te trekken. De foto blijft dan niet goedgekeurd. Je kunt in beide gevallen opmerkingen plaatsen. Als een project meerdere goedkeurders heeft, kan de ene goedkeurder de goedkeuring van een andere niet intrekken. De knop blijft zichtbaar, maar toont bij een klik een melding dat iemand anders de foto heeft goedgekeurd. Als projecteigenaar kun je elke goedkeuring intrekken.

Bulk goedkeuren

Selecteer foto’s in het album en klik op Goedkeuren in de bulkactiebalk. Open een foto en klik opnieuw op Goedkeuren om de goedkeuring in te trekken.

Selectiepakketten

Met een Studio- of Agency-abonnement kun je in de projectinstellingen een selectiepakket instellen. Zodra de limiet is bereikt, moet de klant eerst een geselecteerde foto niet meer goedkeuren. Het Hobby-abonnement heeft geen selectiepakketten. Een nieuwe revisie zet de goedkeuring normaal terug, zodat de nieuwste versie opnieuw beoordeeld kan worden. De beoordelingsronde eindigt via Terugsturen voor aanpassingen of Markeren als voltooid, ongeacht hoeveel foto’s niet goedgekeurd blijven.